Puhumassa Microsoft 365 HPR -seminaarissa

Published by Mika Berglund on

Viikko enää jäljellä siihen kun on aika nousta lauteille Microsoft 365 HPR -seminaarissa. Vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen, seminaari pidetään täysin virtuaalisena, käsittääkseni ensimmäistä kertaa. Alustana toimii Microsoft Teams. Tämä luonnollisesti asettaa paljon haasteita niin järjestäjille, puhujille kuin myös osallistujille.

En kuitenkaan hetkeäkään epäile, etteikö tapahtumasta tule yhtä antoisaa kuin jos se olisi järjestetty fyysisesti. Virtuaalisessa seminaarissa on itse asiassa paljon hienoja mahdollisuuksia, joita ei “perinteisessä” seminaarissa ole. Huhtikuun alussa kolleegani järjestivät historian ensimmäisen Valo Online Summit -seminaarin, joka oli niin osallistujien että puhujien kannalta erittäin kova menestys, ja tämän myötä virtuaaliset seminaarit ovat tulleet osaksi sitä työtä mitä Valon maailmalle viemisessä tehdään. Euroopan Online Summit on jo lyöty kalenterihin kesällä.

Office 365- ja Azure-palveluiden yhdistäminen

Mutta palataan aiheeseen, eli tulevaan Microsoft 365 HPR -seminaariin. Oma puheenvuoroni on 6.5.2020 kello 13:00 salissa 2. Kahden päivän aikana on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja, ja siksi haluankin tämän artikkelin myötä kertoa hieman tarkemmin mitä voit odottaa, jos liityt seuraani.

Jos olet käyttänyt Office 365 -palveluita työssäsi tai koulussa, ja ehkä pohtinut miten saisit niistä lisää hyötyä irti, niin ehdottomasti kannattaa liittyä seuraan. Tosiasiahan on, että höystämällä Office 365 -palvelusi valituilla Azure-palveluilla, nousee Office 365:n palvelut aivan uudelle tasolle. Tämän tulen osoittamaan useilla käytännön demoilla.

Suurin osa ajasta esityksessä vietetäänkin demojen parissa. Uskon että voin niillä tuoda esille asian paljon tehokkaammin ja uskottavammin kuin pelkillä kalvoilla. Niitäkin minulla esityksessä on, mutta niiden avulla pyrin antamaan kattavamman yleiskuvan yksityiskohtiin paneutuvien demojen tueksi.

Käsiteltävät palvelut

40 minuuttia on rajallinen aika, mutta olen pyrkinyt valitsemaan monipuolisen joukon palveluita demoihini. Mukana demoissa Office 365 -palveluista Forms, Teams sekä SharePoint Online. Azure-palveluista mukaan on mahtunut Logic Apps, Azure Functions, Cognitive Services, SendGrid, Storage Accounts, Azure Maps, Web Apps ja Azure AD.

Joten, jos haluat nähdä konkreettisiä esimerkkejä miten näiden yllämainittujen palveluiden avulla voi rakentaa toimivia kokonaisuuksia, kannattaa 6.5.2020 kello 13:00 ehdottomasti hakeutua saliin 2. Katso myös muu ohjelma, ja ilmoittaudu mukaan.

Nähdään linjoilla!


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *